woensdag 16 september 2015

Recipe: Spicy Wraps


Gisteren leek het mij leuk om iets nieuws uit te proberen met het avondeten. Ik koos voor wraps, omdat ze snel en makkelijk klaar te maken zijn.


Wat heb je nodig? (2 personen, 4 wraps)
- 4 Tortilla Wraps
- 1 Pakje gehakt (kan je ook vervangen door vegetarisch gehakt)
- Half kopje zilvervliesrijst
- 1 Rode paprika (kan vervangen worden door andere groente)
- Halve prei (kan ook vervangen worden door andere groente)
- Halve rode peper
- Salsa Hot (als je niet van pittig eten houdt, kan je dit vervangen door Salsa Mild)

Wat moet je doen?
Bak als eerste de groente wat voor, zo wordt het alvast wat zacht. Bak het niet helemaal kapot, want dan heb je geen 'bite' meer. Gooi daarna het gehakt erbij en bak dit totdat het goed gaar is. Kook ondertussen de rijst en laat dit afdruppen. Als de rijst droog is (hoeft niet helemaal droog te zijn), doe je de rijst bij het gehakt en de groente. Snij nu de halve rode peper in kleine stukjes en doe het in de pan. Hussel alles goed om zodat de peper goed verdeeld is. Voeg als laatste de salsa toe. Je kan zo veel toevoegen als je zelf lekker vindt. Ik heb bijna een heel potje gebruikt (ongeveer 200 gram). Laat dit nog eventjes sudderen totdat het goed warm is.
Warm de wraps op in de magnetron voor ongeveer een halve minuut. Vul nu de wraps met je vulling en dan ben je klaar!

Eet smakelijk,
Irthe

1 opmerking: